JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La Gorgota,  aparatele electronice şi electrocasnice ale cetăţenilor au luat foc. Aparatele s-au stricat după ce un transformator electric a buşit

Autor:

Data: 9 mai 2015, 11:19

La primele ore ale dimineţii, în satul Gorgota din comuna dâmboviţeană Răzvad  localnicii au fost treziţi din somn de scânteile  şi bubuiturile care ieşeau din aparatura electrocasnică şi electronică.Unii oameni spun că aparatele au luat foc cu toate că nu erau pornite. aparatura electrocasnica gorgota1Totul se pare că s-a produs  din cauza unui transformator defect. Oamenii spun că dintr-o dată au văzut cum din toate aparatele electrocasnice a început să iasă fum şi scântei . Reprezentanţii societăţii recunosc că a fost vorba despre o defecţiune şi spun ca toţi cei afectaţi vor fi despăgubiţi.La acest moment în satul Gorgota nu este energie electric, lucrătorii de la Electrica încearcă se remedieze  problema:”Toate casele de la mine în sus au rămas fără aparatele electrocasnice şi electronice.Adică vecinul  care stă mai sus de mine mi-a spus că I s-a ars frigiderul, maşina de spălat , televizorul şi receiver-ul de la antenă.Sunt foarte multe familii care au fost lovite de acest necaz.Cu transformatorul acesta noi avem problem de mai multă vreme.Vine tensiune puternică sau rămânem doar pe o fază şi uita aşa ne distruge aparatura.Acum nu este current în sat , sunt cei de la Electrica şi lucrează ”, a declarat o localnică.Electrica fac tot posibilul ca situaţia extrem de neplăcută să se rezolve cât mai repede. În ceea ce priveşte electrocasnicele deteriorate, toţii cei afectaţi urmează să fie despăgubiţi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google