JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Vlad Oprea este noul consilier personal al primarului Cristian Stan

Autor:

Data: 6 mai 2015, 14:36

”Da, e adevărat! Am acceptat astăzi să fac parte din echipa colegului și prietenului meu, Cristian Stan, la Primăria municipiului Târgoviște. E onorant că am fost văzut drept o persoană care poate să pună umărul la construcția administrativă extrem de provocatoare a capitalei de județ. Tocmai de aceea, îmi asum acest pas conștient de responsabilitatea care-l urmează. vlad opreaVoi oferi toată experiența pe care am acumulat-o la Titu, cu aceeași forță și același entuziasm pe care mi le cunoașteți.
A fost o variantă profesională pe care am acceptat-o după ce am fost înlăturat din funcția de viceprimar al orașului Titu. Rămân, însă, consilier local PSD la Titu și voi susține fără nicio îndoială proiectele de dezvoltare de acolo”, a declarat Vlad Oprea

PSD Titu i-a retras sprijinul politic viceprimarului Vlad Oprea şi cere schimbarea acestuia

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google