JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Constantin Bălaşa este noul manager de proiect la PIDU A. În curând se organizează şi concursul pentru admnistrator public al municipiului Târgovişte

Autor:

Data: 6 mai 2015, 15:32

De săptămâna trecută, Gabriel Cioacă nu mai este administratorul public al municipiului Târgovişte. După cum ştim domnia sa era şi managerul de proiect la PIDU A. Primarul interimar Cristian Stan a anunţat că deja a numit un nou manager de proiect la PIDU A, în persoana domnului director tehnic al primăriei municipiului Târgovişte, Constantin Bălaşa.Totodată Cristian Stan a anuţat că zilele acestea va semna dispoziţiile pentru organizarea concursului de administrator public al municipiului Târgovişte. targovisteEdilul interimar a ţinut să sublinieze că este nevoie urgent de un administrator pentru că sarcinile şi responsabilităţile din executivul Primăriei sunt foarte multe şi nu se pot împarte doar la un primar şi viceprimar.Mesajul pentru cei care doresc să se înscrie la concursul pentru admnistrator public al municipiului Târgovişte a fost unul foarte clar şi anume că trebuie să aibă capacitate foarte mare de muncă şi responsabilitate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google