JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Operaţiunile de sterilizare a câinilor cu stăpân din Târgovişte subvenţionate de Primăria Târgovişte

Autor:

Data: 31 martie 2015, 19:38

În contextul în care noua legislaţie prevede obligativitatea sterilizării tuturor câinilor de rasă comună şi metişi din curţile populaţiei, Târgoviştea se numără de astăzi, printre oraşele şi municipiile din România unde se alocă bani de la bugetul local pentru subvenţionarea acestei activităţi. Consilierii municipali au adoptat o hotărâre în acest sens, alocând totodată suma de 100.000 lei pentru activitatea specificată. O motivaţie a acestei hotărâri de Consiliu Local este aceea că obligaţia cetăţenilor de a-şi steriliza într-un timp relativ scurt câinii proprietate personală poate genera pentru oraşul nostru o problemă majoră, şi anume creşterea numărului de câini abandonaţi de către cetăţeni pe domeniul public. MICROCIPAREA CAINILOR
Acest fapt ar fi consecinţa lipsei de resurse materiale a majorităţii cetăţenilor, care va prefera să abandoneze animalele pe domeniul public, animale care din acel moment vor deveni o mare responsabilitate a autorităţii publice locale.
Licitaţie pentru concesionarea serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân din Târgovişte

În perioada următoare primăria municipiului Târgovişte va organiza licitaţie public ă pentru concesionarea serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân din Târgovişte. Municipalitatea deja a întocmit documentaţia de concesionare a serviciului. În acest sens, consilierii locali au aprobat, caietul de sarcini şi celelalte documente necesare unei licitaţii ce va fi organizată, licitaţie în urma căreia serviciul pentru gestionarea câinilor fără stăpân din Târgovişte va fi concesionat pe o perioadă de cinci ani. Primarul Cristian Stan a spus că acest serviciu pentru gestionarea câinilor fără stăpân din Târgovişte poate fi concesionat doar către ONG-uri din domeniul protecţiei animalelor . Primarul Cristian Stan a mai subliniat fatul că primăria nu dispune nici de resurse material dar nici financiare pentru a putea gestiona acest serviciu ca la carte.Ba mai mult adăpostul de câini ce se află în subordinea Primăriei Târgovişte nu are capacitatea necesară .ONG-urile au făcut deja solicitări către Primăria Târgovişte pentru a concesiona serviciul.În Târgovişte se apreciază că sunt pe străzi la ora actuală în jur de 3.000 de câini vagabonzi.Edilul Cristian Stan a spus clar şi răspicat că trebuie să se pună capăt acestei jungle a cânilor fără stăpâni din Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google