JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deţinutul Osman Ion nu s-a prezentat la Penitenciarul Găeşti după învoirea de 24 de ore

Autor:

Data: 25 februarie 2015, 10:02

Marţi, 24.02.2015, la ora 17.00, administraţia Penitenciarului Găești a constatat şi a semnalat autorităților competente faptul că deţinutul Osman Ion nu s-a prezentat la unitatea de detenție după învoirea de 24 de ore, acordată ca recompensă pentru bună purtare.detinut disparut
În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă, în căutare, a mai multor echipe operative, inclusiv la domiciliul deţinutului. De asemenea, au fost informate instituțiile de apărare, ordine publică şi siguranță națională de pe raza judeţului, dar şi cele de la nivel național.
Pe parcursul executării pedepsei, deţinutul, clasificat în regim deschis, a avut o bună conduită, nu a săvârșit nicio abatere disciplinară, a participat activ la activități educative şi a fost selecționat la activităţi lucrative, iar până în prezent a beneficiat de şase recompense.
În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112. De asemenea puteţi contacta Penitenciarul Găesti tel. 0245/710254; fax. 0245/710 254 sau purtătorul de cuvânt al penitenciarului – agent sef principal Florin ISPAS, la telefon mobil 0723 218047 şi e-mail: florin.ispas@anp.gov.ro.

Date de identificare şi semnalmente deţinut:
Nume: Osman Ion
Semnalmente:
Înălţime: 1,65 m
Tipul corpolenţei: slaba
Tipul frunţii: lată
Tipul nasului: rectiliniu
Tipul ochilor: căprui
Tipul gurii: mică
Tipul bărbiei: normală
Tipul urechilor: mijlocii lipite
Tipul feţei: ovală deschisă
Tipul părului: şaten închis
Tipul sprâncenelor: arcuite
Tipul bărbii: barbă rasă
Tipul mustăţii: nu poartă
Tipul corpolenţei: atletică
Semne particulare: nu are

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google