JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu în vizită de lucru la Râu Alb, Tătărani, Târgovişte, Găeşti şi Potlogi

Autor:

Data: 22 februarie 2015, 16:45

La sfârşitul săptămânii trecute preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, s-a deplasat în mai multe localităţi ale judeţului pentru a urmări stadiul unor lucrări importamte pentru judeţ. Pe tot parcursul vizitei de lucru, şeful administraţiei judeţene a fost însoţit de directorul LDP, Alin Manole şi alţi directori din cadrul CJ .Prima oprire a preşedintelui CJ a fost la Râu Alb, acolo unde se lucrează la:reabilitarea DJ 712A în punctul „Aninii Ologului” şi refacerea podețului tubular pe DJ 712 A în punctul „La Fermă.În primul caz, lucrarea este executată în proporție de 40%, urmând să facă pragul de fund, podeț tubular, sistem rutier și șanț dalat, parapet metalic și un șanț în trepte de 20 ml. Valoare totală a lucrărilor este de 400.000 lei.La Fermă este vorba de un proiect de 100.000 lei care prevede reabilitarea podețului tubular existent și refacerea sistemului rutier. S-a lucrat în proporție de 70%. Vizita a continuat la Tătărani unde în luna ianuarie s-a finalizat reabilitarea DJ 702 B în punctul „Coasta Geografică”.Valoarea investiției este de301.867 lei.Proiectul a presupus refacerea și punerea în siguranță a DJ 702 B pe o lungime de aproximativ 100 de metri, prin amenajarea albiei râului Dâmbovița și ridicarea unui zid de sprijin.S-a făcut o vizită şi la şcoala unde se executa lucrări de reabilitare.Următoarele opriri au avut loc la obiective de investiţii din Târgovişte şi Găeşti ce aparţin DGASPC.Au fost inspectate lucrările alături de directoarea DGASPC , Cristiana Bucur. La Târgoviște s-a verificat stadiul lucrărilor de la Complexul Casa Soarelui. Aici se desfășoară, din anul 2013, un proiect european de modernizare și extindere a clădirii. Următoarea destinație a fost Centrul Social Găești, unde au de asemenea loc lucrări de modernizare și extindere a parterului clădirii.Vizita preşedintelui CJ, Adrian Ţuţuianu s-a încheiat la Potlogi,la palatal Brâncovenesc.Lucrările sunt într-un stadiu avansat de executare.Cel mai probabil în toamna anului 2015,se vor finalize.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google