JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ministrul Economiei, Mihai Tudose a vizitat  Uzina de Produse Speciale Dragomirești, Uzina Mecanică Mija și Automecanica Moreni

Autor:

Data: 17 februarie 2015, 19:09

Pentru câteva ore bune ministrul Economiei, Comerțului și Turismului, Mihai Tudose,  s-a aflat în vizită de lucru în județul Dâmbovița.În prima parte a zilei ministrul Mihai Tudose a susţinut o conferinţă de presă alături de Sorin Encuțescu, secretar de stat în Ministerul Economiei, prefectul Ioan Marinescu, preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu şi deputatul Ionuţ Săvoiu. După întâlnirea cu presa, oficialii au  vizitat Uzina de Produse Speciale Dragomirești, Uzina Mecanică Mija și Automecanica Moreni. Clar discuţiile cu oficialii din Dâmboviţa au fost strict legate de industria de apărare. Sorin Encuțescu, secretarul de stat în Ministerul Economiei, a ţinut să sublinieze că judeţul Dâmboviţa  este un centru extrem de important  în industria de apărare şi securitate naţionale. Secretarul de stat a ţinut să sublinieze câteva nevoi care ţin de judeţul Dâmboviţa, privind industria de apărare. În primul rând sunt nevoi care ţin de transportorul bilindat  şi de celelalte mijloace necesare trupelor de infanterie.Pornind de la aceste necesităţi ,secretarul de stat a făcut stric referire la Dragomirești și Automecanica Moreni. Concret , secretarul de stat, Sorin Encuțescu a ţinut să sublinieze că la Dragomireşti  se găseşte cea mai modernă linie de încărcare, care există în România şi poate satisface atât cererile interne cât şi cele externe. prefectura dambovita Oficialii din cadrul ministerului Economiei au vorbit şi despre Transportorul Blindat pentru Trupe Saur 2. Acestia au ţinut să sublinieze că au suţinut  ca acest bilndat să fie testat la Craiova iar în urma observaţiilor să fie îmbunătăţit. Blindatul are aparatură la bord de ultimă generaţie și a primit toate calificativele de siguranţă pentru militari, în ceea ce priveşte carcasa. SAUR 2 are un motor de 360 de cai putere şi un rezervor de 400 de litri, ceea ce îi asigură o autonomie de 700 de kilometri. Are o capacitate de 12 persoane, cu tot cu şofer. Reprezentanții Ministerului Economiei au vorbit și despre transportorul blindat 8×8 (TBT 8×8) care este în lucru la Automecanica Moreni: ”Noi trebuie să creăm un produs care să corespundă necesităţilor armatei noastre de peste cinci ani, care să corespundă cerinţelor de peste următorii 15 ani. Aici este cea mai mare provocare. Teste s-au făcut la nivelul anului trecut. Acum important este să identificăm partea de drive-line pentru această carcasă, să vedem cine va fi furnizorul motorului, pentru că până la urmă va fi o linie de asamblare pe care încercăm să aducem cele mai bune componente”, a declarat  secretarul de stat Sorin Encuţescu.Conform ministrului, se va face o evaluare a situației celor trei societăți cu fiecare din echipele manageriale. Deplasarea în teritoriu are și rolul de a identifica potențialul de viitor al acestor societăți.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google