JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CJ Dâmboviţa sesizează poliţia privind şoferii care cer despăgubiri pentru maşinile avariate pe drumurile din Dâmboviţa

Autor:

Data: 7 februarie 2015, 12:14

Zeci de şoferi vor să fie despăgubiți după ce și-au avariat autoturismele în gropile de pe drumurile județene din Dâmboviţa.În ultima perioadă  tot mai mulți șoferi au cerut în instanța de judecată despăgubiri de zeci de milioane lei vechi pentru pagube înregistrate după ce au dat în gropile de pe drumurile din județul Dâmbovița. Datorită  numărului ridicat de litigii aflate pe rolul instanțelor de judecată în ultimele luni, președintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, a început să pună sub semnul întrebării veridicitatea avariilor și chiar crede că s-a format o adevărată rețea, șoferi – serviceuri auto – societăți de asigurări, care are ca scop să se „îmbogățească” din banii CJ sau ai SC LDP, societatea Consiliului Județean care este administratorul drumurilor județene. gropi in asfaltPentru că există această suspiciune, președintele CJ a anunțat că va sesiza Inspectoratul Județean de Poliție pentru a demara o anchetă și a stabili dacă este într-adevăr vorba despre o rețea bine pusă la punct:„Cred că deja putem spune că se conturează niște rețele care implică societăți de asigurări, persoane fizice sau juridice care sunt proprietarele autoturismelor respective, dar și service-uri care execută lucrări de reparații. Am să sesizez Inspectoratul Județean de Poliție pentru a cerceta cu adevărat toate aceste cazuri, mai ales că în unele dintre aceste situații există și procese verbale întocmite de agenți de poliție. Avem 10 asemenea cazuri în curs și încă vreo 13 care au fost finanțate pe rolul diferitelor instanțe de judecată. Întradevăr, se poate întâmpla să dai într-o groapă și să strici un cauciuc, dar nu poți să vii și să pretinzi despăgubiri de 80 milioane lei vechi de la Consiliul Județean.adrian tutuianu Nu se poate să ai o pagubă de 80 de milioane doar de la o groapă dintr-un drum decât dacă ai avut viteză de 200 la oră, și atunci este cel puțin culpă comună. Fenomenul nu mai este unul întâmplător, e deja o practică. Mai multe litigii sunt pe Judecătoria Moreni, cu drumul de la Caragiale. Cele mai multe sunt pe Tribunalul Dâmbovița. Dintre cele 13 procese finalizate, jumătate dintre sentințe au fost în favoarea CJD”, aafirmat Adrian Țuțuianu. . În ultimele luni, Consiliul Județean a avut 23 de asemenea litigii pe rolul instanțelor judecătorești.Dintre acestea, 13 au fost deja soluționate, jumătate dintre verdictele date de instanțe fiind în favoarea Consiliului Județean.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google