Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Marin Dragnea, primarul comunei Butimanu reţinut pentru delapidare. Complicii sunt trei angajaţi şi doi administratori de firme

Autor:

Data: 27 ianuarie 2015, 10:17

Marin Dragnea, primarul comunei Butimanu , fosta contabilă,actuala contabilă, casiera şi doi administratori de la două societăţi comerciale sunt acuzaţi că au delapidat 199.000 de euro din bugetul de stat.Cei şaşe au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi marţi instanţei de judecată.

Bănuiţi de abuz în serviciu, delapidare, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, reţinuţi de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au probat activitatea infracţională a şase persoane, bănuite de comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu, delapidare, complicitate la delapidare, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012-2014, o femeie ar fi încredinţat fără drept şi în mod repetat 115 804 lei unei alte femei care şi i-ar fi însuşit ilegal.marian dragnea

De asemenea, în perioada 2011-2014, o parte dintre persoanele bănuite ar fi efectuat în mod direct plăţi aferente unor cheltuieli, sustragându-se astfel de la verificările privind respectarea limitelor creditelor bugetare deschise şi repartizate, precum şi a destinaţiei acestora.

Totodată, ar fi fost efectuate plăţi, în cuantum de 589 157 lei, către doi agenţi economici, pentru lucrări neexecutate sau datorii fictive şi nu au fost aplicate măsuri de executare silită pentru colectarea unor creanţe fiscale, în valoare de 117 923 lei.

Prejudiciul cauzat este de 885 550 lei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google