JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Adrian Ţuţuianu va face parte din Comisia de Lucru în vederea modificării și completării Statutului PSD

Autor:

Data: 26 ianuarie 2015, 20:33

Biroul Permanent Național al PSD a adoptat Hotărârea nr. 102/2015 prin care s-a constituit Comisia de Lucru în vederea modificării și completării Statutului PSD. Adrian Ţuţuianu va face parte din această Comisie, care îl are coordonator pe Liviu Dragnea, alături de alți 13 colegi de partid.
Rolul Comisiei este acela de a veni în întâmpinarea mai multor probleme ridicate astăzi în dezbaterile publice din partid și din societate. Primul pas: colectarea de la organizațiile din teritoriu a tuturor propunerilor de modificare/completare a Statutului, până pe 27 februarie. Urmează analiza, dezbaterea din cadrul Comisiei și înaintarea unui proiect de Statut modificat în vederea derulării Consiliului Național al PSD de la sfârșitul lunii martie.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google