JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Florin Grad,Costea Fănuţ şi Aurelian Popa, votaţi în unanimitate de ADI Apă pentru a fi membrii în Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa

Autor:

Data: 15 ianuarie 2015, 20:06

La primele ore ale dimineţii, sala mare a Prefecturii Dâmboviţa a fost gazda şedinţei ADI Apă.A fost o ordine de zi destul de stufoasă dar care a fost parcursă cu rapiditate având în vedere că edilii au participat şi la o şedinţă a ADI Salubritate.Lucrările şedinţei ADI Apă au fost conduse de noul preşedinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară, în persoana vicepreşedintelui CJ, Dumitru Adrian care a şi fost validat cu unanimitate de membrii Asociaţiei.S-a votat modificarea Actului Constitutiv precum şi a Statutului Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă. Membrii ADI Apă la punctul patru de pe ordinea de zi au avut de aprobat completarea cu trei membrii a Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa pentru a putea funcţiona. Propunerile au fost: Florin Grad,Costea Fănuţ şi Aurelian Popa şi au fost votaţi în unanimitate.

Din februarie apă mai scumpă în Dâmboviţa.

La punctul cinci de pe ordinea de zi a fost prezentată o informare de către directorul Mircea Constantin privind situaţia contractului de finanțare al proiectului pe fonduri europene implementat de Compania de Apă.Astfel conducerea Compania de Apă a informat ADI Apă că a făcutdemersurile necesare către Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice, pentru majorarea tarifului la apă și canal în 2015.Solicitarea primariaceasta s-a făcut în baza respectării obligaţiilor contractului de finanțare al proiectului pe fonduri europene implementat de Compania de Apă. Tarifele pentru anul 2015 sunt de 3,50 lei/mc apă și 3,60 lei/ mc canal fără TVA. Potrivit informaţiilor date de Compania de Apă, creșterea tariful se încadrează în limita legală care impune o rată de suportabilitate a populație la plata acestui serviciu. Rata de suportabilitate nu poate depăși 3,5 %. Prin majorarea propusă aceasta ajunge la nivelul urban din județul Dâmbovița la o medie de 2,63%, iar în rural la 2, 74%, de unde Compania de Apă trage concluzia ca dâmbovițenii pot suporta majorarea.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google