JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Doi turiști aflați în dificultate în Masivul Montan Bucegi au fost sprijiniți de jandarmii montani

Autor:

Data: 10 ianuarie 2015, 21:00

Astăzi, 10 ianuarie a.c., un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Peştera aflat în patrulare pe traseele montane a intervenit în punctul “Plaiul Mircei” din Masivul Montan Bucegi în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.jandarmi montani
Turiștii au plecat cu autoturismul din Braşov, pe DJ 714 Moroeni-Peştera și intenționau să ajungă la Padina. La un moment dat, în zona “Plaiul Mircei” au derapat cu autovehiculul, din cauza stratului de gheaţă format pe drum fiind în imposibilitatea de a-şi mai continua deplasarea.
În urma acțiunii jandarmilor montani de la Postul Peştera, cei doi turiști, un bărbat şi o femeie, din Municipiul Braşov, au fost sprijinți să deblocheze autovehiculul și au fost însoțiți în condiții de siguranță până la Padina, în prezent fiind în afara oricărui pericol.
***
Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.058037/ 0749.034639 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google