JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

2040 de gospodării dâmboviţene fără curent electric

Autor:

Data: 30 decembrie 2014, 9:20

Cu toate că încă de luni seară judeţul Dâmboviţa a ieşit de sub cog galben de viscol şi ninsori,în noaptea de luni spre marţi ninsoarea a continuat în întreg judeţul.Instalațiilor electrice ale SDEE Târgoviște au fost afectate de vremea nefavorabilă,astfel în data de 30.12.2014, ora 08.00.,şase localități sunt parțial nealimentate:
o Cobia- satele Frasin Vale, Gherghițești, Mislea, 720 abonați;
o Dragodana – satele Dragodana, Picior de Munte, 830 abonați;
o Dragomirești – sat Dragomirești, 280 abonați;
o Uliești – sat Hanul lui Pala – 40 abonați;
o Valea Mare – satele Stratonești, Saru – 140 abonați;
o I.L.Caragiale – sat Caragiale, 30 abonați;
o Total: 2040 abonați
Se intervine pentru remedierea acestor deranjamente cu un număr de 66 persoane din cadrul SDEE Târgoviște . Pe drumurile județene s-a acționat pentru deszăpezire cu un număr de 13 utilaje, s-a folosit 105 tone material antiderapant și 12 tone apă sărată.Atât pe drumurile județene cât și pe cele naționale se circulă în condiții de iarnă.Până la această oră nu s-au înregistrat evenimente deosebite.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google