JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Găeşti, Ministerul Educaţie, Remus Pricopie i-a îndemnat pe directorii de liceee să reînfiinţeze şcoala profesională

Autor:

Data: 14 noiembrie 2014, 21:25

Ministerul Educaţie, Remus Pricopie a avut o întâlnire la Găeşti cu toate cadrele didactice din partea de Sud a judeţului Dâmboviţa.Printre temele abordate, ministrul Remus Pricopie a ţinut să sublinieze că este stric necesară reînfiinţarea şcolilor profesionale, iar astfel de clase să funcţioneze şi în şcolile din judeţ. Mai mult, autorităţile judeţene şi angajatorii din Dâmboviţa au avut déjà o discuţie pentru a încheia o colaborare cu Inspectoratul Şcolar în baza căreia elevii să aibă posibilitatea de a face practică. Principalul motiv pentru reînfiinţarea acestei forme de învăţământ este că zeci de mii de absolvenţi de liceu, care sunt apţi să muncească, intră în rândul şomerilor deoarece cunoştinţele teoretice deprinse nu sunt suficiente pentru a se angaja, iar cele practice lipsesc.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google