JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ASTĂZI, TOŢI ALEŞII ACL AU FOST PUŞI SĂ FACĂ CONFERINŢE DE PRESĂ PENTRU A ACOPERI LAŞITATEA LUI IOHANNIS. AU FOST PUŞI SĂ SPUNĂ MINCIUNI, TOCMAI PENTRU CĂ NU POT RECUNOAŞTE ADEVARUL

Autor:

Data: 13 noiembrie 2014, 18:40

Legat de solicitarea lui Klaus Iohannis privind convocarea Parlamentului pentru respingerea Legii amnistiei şi graţierii Organizaţia PSD Dâmboviţa face următoarele precizări:
1. Iohannis a demonstrat incă odată cât de nepregătit şi demagog este. Un primar nu poate convoca Parlamentul României! Iohannis avea parlamentari in conducerea Parlamentului, care puteau cerea asta, dacă doreau cu adevărat. Dar Iohannis este doar un demagog.
2. LEGEA AMNISTIEI ŞI GRAŢIERII ARE AVIZ NEGATIV DE LA MINISTERUL JUSTITIEI! LEGEA nu este susţinută de nimeni! Iohannis pur si simplu a minţit că Victor Ponta sau PSD ar susţine o astfel de lege.
3. Iohannis este un mare demagog, pentru că nu cere demisia din Parlament a colegilor săi care au decizii definitive de condamnare sau incompatibilitate sau a căror arestare se cere!
4. Ar trebui să ii ceară demisia lui Mircea Roşca, pentru că DNA cere arestarea acestui parlamentar liberal. La PSD, Viorel Hrebenciuc a avut curaj să işi dea demisia intr-un caz similar. La ACL, Iohannis il tine in braţe pe Roşca! După cum ii tine in braţe şi pe Akos Mora – declarat definitiv in incompatibilitate; Tudor Chiuariu – condamnat definitiv. De asemenea, sunt oameni a căror urmărire penală a fost blocată de PNL – Varujan Vosganian, Victor Paul Dobre.
IOHANNIS II APĂRĂ PE ACEŞTI OAMENI, CĂRORA NU LE CERE DEMISIA DIN PARLAMENT! Să nu uităm insă că, la acest moment, in puşcărie au intrat oameni importanti din PNL, ca Sorin Roşca Stănescu, care ne dădea lecţii in Parlament despre anticorupţie.
Iohannis este înconjurat de penali, e înconjurat de oamenii lui Băsescu, dar foloseşte această temă pentru a fugi de dezbaterile cu Ponta, unde a fost pus in majoră dificultate.
ÎNCHEIEM CU ÎNDEMNUL CĂTRE ROMÂNI SĂ VINĂ LA VOT! PE 16 NOIEMBRIE, TREBUIE SĂ ALEGEM, CUM SPUNEA TUDOR GHEORGHE, UN CANDIDAT VIU, PE VICTOR PONTA- preşedintele care uneşte, un om mândru că este român si care vrea să fie alături de noi toţi – de pensionari, de cei ce muncesc, de tineri, de toţi oamenii activi – de toţi cei care vor o Românie Puternică!

Biroul de presă al PSD Dâmboviţa

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google