JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. MAI a dat cinci SUV-uri Dacia Duster 4×4în Dâmboviţa.Trei la IPJ Dâmboviţa şi două la ISU Dâmboviţa

Autor:

Data: 5 noiembrie 2014, 10:05

Astăzi, 5 noiembrie,Poliţia dâmboviţeană a primit în dotare  trei SUV-uri Dacia Duster 4×4.Totodată  şi pompierii dâmboviţeni  au primit două SUV-uri Dacia Duster 4×4.Atât comisarul şef, Danil Zepişi, inspectorul şef al IPJ Dâmboviţa cât şi col.Mirel Pietreanu , inspectorul şef al ISU Dâmboviţa au mers personal  la  MAI,unde în prezenţa premierului Victor Ponta şi a ministrului Gabriel Oprea au luat în primire maşinile. Cele  trei SUV-uri Dacia Duster 4×4 date poliţiei dâmboviţene vor ajunge la: Serviciul de Investigare Fraude Dâmboviţa, Serviciul Investigaţii Criminale Dâmboviţa şi la Serviciul Arme şi Muniţii Dâmboviţa.
MAI şi- a  reînoit  flota de maşini uzate cu SUV-uri Dacia Duster 4×4.Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a cumpărat 450 de exemplare Dacia Duster în variantă 4×4, care au intrat în dotarea tuturor structurilor ministerului – Poliţia, Jandarmeria, Poliţia de Frontieră şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din întreaga ţară: ”Astăzi facem un prim pas înainte pentru ceea ce reprezintă procesul de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne, care se va mări cu 5.150 de autovehicule. Primele 100 de autoturisme vor pleca chiar acum către structurile operative ale Ministerului Afacerilor Interne.Am vrut să marcăm această acțiune pentru că ea semnifică începutul unui proiect absolut necesar pentru oamenii acestui minister, proiect pe care eu mi l-am asumat.
Este o prioritate a mandatului meu, anun
țată încă din primăvară, când am constatat că parcul auto al ministerului avea un deficit de 55%, iar 80% dintre autospeciale aveau o vechime de peste 10 ani.Avem aici numai o parte dintre cele 450 de autoturisme Dacia Duster care au fost achiziționate de Ministerul Afacerilor Interne prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional – programul rabla.Dumneavoastră sunteți primii angajați din structurile operative ale ministerului care veți primi cheile acestor 100 de mașini. Achiziția s-a realizat prin licitație publică deschisă, prețul unui autoturism 4X4 fiind de 11.100 euro, fără TVA.
Prin folosirea tichetelor valorice din cadrul acestui Program naţional, Ministerul Afacerilor Interne a realizat o economie de aproape 3 milioane de lei.Pe lângă cele 450 de autoturisme care vor intra zilele acestea în dotarea MAI, mai avem în derulare o procedură de achizi
ție, din veniturile proprii ale Ministerului Afacerilor Interne, prin licitație deschisă, pentru alte aproximativ 2.800 de autovehicule.Procedura, care are alocată suma de aproximativ 30 de milioane de euro, se va finaliza până la sfârșitul acestui an.De asemenea, au fost făcute demersuri ca începând cu luna ianuarie a anului viitor, să lansăm procedurile de achiziție pentru încă aproximativ 1.900 de autoturisme pentru care este prevăzută suma de aproximativ 20 de milioane de euro.Achiziția acestor autoturisme pentru structurile operative, Poliție, Jandarmerie, Pompieri, înseamnă creșterea operativității misiunilor, înseamnă timp redus de reacție și mai multă siguranță pentru cetățeni.Așadar, beneficiarii finali ai acestui proiect sunt românii, în serviciul cărora se află aceste structuri de forță ale statului. Pentru susținerea acestui important proiect al MAI, care aduce un plus de siguranță pentru toți românii, vreau să mulțumesc Primului-ministru Victor Ponta și Guvernului României. Aceste autospeciale asigură condiții mai bune de muncă pentru polițiști, pentru jandarmi și pompieri, oameni care sunt la datorie 24 de ore din 24. Știu cu ce greutăți se confruntă, știu ce înseamnă să nu ai resursele necesare care să te ajute să-ți faci meseria cu eficiență maximă.
De aceea, voi avea în continuare ca obiectiv asigurarea drepturilor
și a condițiilor de muncă pentru angajații Ministerului Afacerilor Interne, întrucât acești oameni sunt responsabili de siguranța și securitatea cetățenilor României și trebuie să aibă mereu la dispoziție resursele și mijloacele necesare pentru a-și face datoria. Vă mulțumesc!”, a declarat Gabriel OPREA, viceprim-ministru pentru securitate națională, ministrul Afacerilor Interne.Achiziţia a fost făcută în urma unei licitaţii deschise câştigate de SC Renault Commercial Roumanie, iar fiecare dintre cele 450 de maşini a costat aproximativ 11.000 de euro. Aceeaşi instituţie va mai cumpăra autovehicule şi în 2015, precizează oficialii MAI.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google