JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. În CJ Dâmboviţa, santaj, ameninţări şi comportament de interlopi

Autor:

Data: 15 octombrie 2014, 10:07

Miercuri, la primele ore ale dimineţii a avut loc o nouă şedinţă la CJ Dâmboviţ, a treia la număr după ce consilierii ACL şi independenţii au creat un blocaj . Se pare că apele sunt destul de tulburi în CJ Dâmboviţa.Dacă marţi seară preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu spunea că a fost santajat de un consilier iată că în această dimineaţă a făcut o nouă declaraţie şocantă şi anume că un alt consilier a început să ameninţe colegii,având un comportament de interlop drept urmare şeful judeţului este mai hotărât ca niciodată să sesizeze instituţiile statului.Boicotul şi blocajul din CJ Dâmboviţa au pornit de la rectificarea bugetară.Preşedintele CJ a propus o formulă de deblocaj şi anume să se ia banii de la asfaltarea drumurilor şi să fie redirectionţi către bugetele primăriilor.
Imediat s-a luat o pauză de consultări .După pauză consilierii ACL au decis să intre în şedinţă însă fără punctul privind rectificarea bugetară pe ordinea de zi.Cu toate acestea şedinţa a continuat iar toate proiectele au fost votate.Blocajul a rămas privind proiectul de rectificare de buget însă vineri la CJ va avea loc o nouă rundă de negocieri .

VIDEO. Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu NU CEDEAZĂ ŞANTAJULUI şi dacă este nevoie va dizolva Consiliul Judeţean Dâmboviţa

VIDEO. Consilierii PDL şi PNL au boicotat şedinţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Interesele politice ale ACL Dâmboviţa mai presus de binele dâmboviţenilor


Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google