JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Un turist care s-a rătăcit în Masivul Bucegi, a fost sprijinit de jandarmii montani și salvamontiști

Autor:

Data: 15 septembrie 2014, 11:19

în urma unui apel telefonic prin SNUAU ”112”, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Peștera, a plecat în căutarea unei persoane care s-a rătăcit în Masivul Montan Bucegi.
Bărbatul în vârstă de 34 ani, din Municipiul București, plecase din zona Peștera, pe un traseu montan din Munții Bucegi intenționând să ajungă la Vf. Omu. La un moment dat, din cauză că a rătăcit traseul practicat turistul a intrat în panică și a solicitat sprijinul jandarmilor montani și al salvamontiștilor.
În urma acțiunii de căutare, bărbatul a fost găsit de către salvatorii montani în zona „Cascada Ialomiței” din Masivul Bucegi, de unde a fost preluat și condus în siguranță până la sediul Salvamont Dâmbovița, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.

***
Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google