JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Târgul Tradiţional de la Titu vizitat de preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu. Bunătăţi tradiţionale şi mii de participanţi şi comercianţi

Autor:

Data: 13 septembrie 2014, 21:59

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a făcut o baie de mulţime participând la Târgul anual de toamnă de la Titu, socotit cea mai mare sărbătoare ce are loc în fiecare an la Titu.Şeful judeţului a dat o tură pe la tarabele târgului. Plin de bună dispoziție și umor, președintele a dat mâna cu sute de personae. Produse alimentare tradiţionale, brânzeturi, oale de lut sau ustensile de casă făcute manual, acestea sunt atracţiile cu care dâmboviţenii au fost îmbiaţi să meargă la Târgul de toamnă de la Titu . Titu-satul Sălcuţa timp de patru zile (11,12, 13 şi 14 septembrie ) a fost gazda evenimentului “Târgul anual de la Titu “. Organizat de Primăria şi Consiliul Local Titu, târgul doreşte să readucă în inima Titului atmosfera vechilor bresle, vizitatorii găsind aici produse şi obiecte specifice din aproape toate zonele judeţului dar şi ale ţării . Târgul anual de toamnă de la Titu este poate cel mai vechi din judeţ, având o tradiţie de 182 de ani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google