JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Jurnalistul pompier

Autor:

Data: 10 septembrie 2014, 17:30

Jurnaliștii din Dâmboviţa au lăsat la o parte tastatura, pixul, aparatul de filmat sau fotografia pentru echipamentul de pompier, fiind angrenați în cadrul unor exerciții din viața de zi cu zi a pompierilor. Astfel, jurnaliștii au aflat o mică parte din activitatea de pompier. Acest lucrueste foarte important , pentru că principalul obiectiv pe care se canalizează toată energia este salvarea unor dezastre sau chiar vieți omenești. Jurnaliștii din Dâmboviţa au simțit-o pe pielea lor astăzi, cu ocazia Zilei Pompierilor din România fiind parte a unor exerciții specifice scara de fereastră – care constă în alergare pe o distanţă de 15m şi urcarea pe scara de fereastră până la etajul I al turnului de antrenament şi desfăşurarea de luptă – care constă în: racordarea furtunului la autospecială, alergarea cu furtunul pe o distanţă determinată, racordarea ţevii de refulare la furtun şi dirijarea jetului de apă către un punct fix , ţintă. Întrecerea a fost una disputată, desfăşurată în spirit fair-play, pe parcursul desfăşurării competiţiei, toţi jurnaliştii dând dovadă de interes şi implicare, străduindu-se să obţină un timp cât mai bun şi, implicit, un punctaj cât mai mare. Surpriza cea mare au fost cele două competitoare, care nu s-au lăsat mai prejos şi au obţinut timpi foarte apropiaţi de cei ai băieţilor.Dar nu au lipsit şi momentele amuzante. Dacă prima probă (scara de fereastră) nu le-a pus mari probleme jurnaliştilor, la cea de a doua (desfăşurarea de luptă), care li s-a părut simplă la prima vedere, precizia dirijării jetului de apă către ţintă (rezervor) şi presiunea apei din furtun, le-a „dat bătăi de cap” reprezentanţilor mass-media care, per ansamblu, s-au descurcat foarte bine.
În urma desfăşurării celor două probe de concurs, clasamentul general a fost următorul:
• La categoria băieţi:
 Locul I – George ENACHE – corespondent PRIMA TV;
 Locul II – Răducu RĂDOI – jurnalist MDI-TV;
 Locul III – Bogdan HUZUI – jurnalist PARTENER TV;
 Locul IV – Mihai EREMIA – jurnalist MDI-TV.
• La categoria fete:
 Locul I – Georgiana SOCOTEANU – jurnalist Radio MINISAT Târgovişte;
 Locul II – Manina LEAŞU – jurnalist Radio MINISAT Târgovişte.
Concurenţii aflaţi pe podium au primit din partea organizatorului diplome şi cupe, diploma şi cupa “FAIR-PLAY” fiindu-i acordată jurnalistului Mihai EREMIA (MDI-TV).

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google