JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Elena Udrea, la Târgovişte: Suspendarea preşedintelui Băsescu este una iresponsabilă și neserioasă

Autor:

Data: 6 septembrie 2014, 15:48

Elena Udrea, candidatul PMP pentru președinția României,  s-a aflat în vizită la Târgoviște. Vizita a început cu o întâlnire ,la Arhiepiscopia Târgovişte, cu ÎPS Nifon,arhiepiscopul şi mitropolitul Târgoviştei  după care a susţinut o conferinţă de presă la sediul PMP Dâmboviţa. Printre subiectele abordate  a vorbit şi despre iniţiativa preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, de suspendare a preşedintelui Băsescu spunând   că este una iresponsabilă și neserioasă:”Neserioasă, nedemnă de un om care are a doua funcţie în stat, iresponsabilă pentru că suntem într-un context internaţional în care e un conflict cu Ucraina, avem probleme interne privind starea economiei… Cu toate acestea, Tăriceanu  vorbeşte de suspendare.Scopul lui Tăriceanu este de a acoperi o nevoie de dezbatere a proiectului pe care îl propune pentru ţară. Şi el şi Ponta ar trebui să ne spună care sunt proiectele pe care le au pentru România. Să vii cu două luni înainte de alegeri să vorbeşti de suspendare arată cât de iresponsabil eşti ca om politic… Eu nu iau în seamă demersul…Tăriceanu nu ştie ce să spună mai trăsnit ca să fie luat în seamă…”, a declarat Elena Udrea.

Vicepremierul Liviu Dragnea , la Târgovişte: Suspendarea lui Traian Băsescu se poate lua în calcul oricând, dar trebuie o abordare pragmatică

Vineri, la Târgovişte a fost şi vicepremierul Liviu Dragnea care a vorbit şi domnia lui despre suspendarea lui Băsescu.Vicepremierul Liviu Dragnea  a spus că o nouă suspendare a lui Traian Băsescu se poate lua în calcul oricând, dar trebuie o abordare pragmatică:   „Suspendarea lui Traian Băsescu se poate lua în calcul oricând, în orice zi, în orice oră, în orice secundă, pentru că el şi când respiră încalcă Constituţia. Dar nu ştiu dacă se pune problema acum, pentru că trebuie să ai o abordare pragmatică, până la urmă. Şi v-o spun eu, care am condus campania referendumului din 2012 şi am primit şi-un „premiu” pentru această activitate. Cu actuala legislaţie privind referendumul este destul de dificil. Dar să vedem ce mai face în continuare”, a declarat Liviu Dragnea.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google