JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Copil în vârstă de doi ani bătut de mamă

Autor:

Data: 5 septembrie 2014, 22:45

O tânără mămică din Dâmboviţa riscă să stea după gratii doi ani. Ea este bănuită că şi-ar fi bătut copilul, în vârstă de doar doi ani, zile în şir. Micuţul a ajuns ieri seară la spital, cu vânătăii pe tot corpul şi lovituri severe la cap. Medicii de la Târgovişte au luat decizia de a-l trimite pe copil la Spitalul Bagdasar Arseni din capitală pentru tratament de specialitate.Mama are 22 de ani şi le-ar fi spus medicilor că cel mic a căzut din căruţ în urma cu o zi . Medicii au observat însă cu totul altceva. Băiatul, de doar doi anişori, era plin de vânătăi şi contuzii la cap, mai vechi.În Vulcana Pandele, sătenii îi ştiu pe părinţi de familie bună. Fata, se pare, a fost găsită de bărbat pe internet şi a luat-o cu tot cu copil.Bunicul copilului nu a vrut să ne spună dacă mama îşi bătea des copilul.
Cazul a fost acum preluat de poliţie.Dacă va fi găsită vinovată de rele tratamente aplicate minorului, femeie riscă să tea după gratii doi ani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google