JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Turist supraponderal epuizat fizic. Salvamontiştii dâmboviţeni i-au venit în ajutor

Autor:

Data: 25 august 2014, 19:43

Salvamontiştii dâmboviţeni au fost solicitaţi să vină în ajutorul unui bărbat care se afla în zona Valea Obârşiei, aproape de Cascada Obârşie  din masivul  dâmboviţean Bucegi şi acuza o stare de epuizare  fizică. Bărbatul este supraponderal, are peste 130 de kilograme şi plecase  pe traseu Vârful  Omu.Se pare că la întoarcere  nu a mai putut continua traseu fiind epuizat fizic.Salvamontiştii au fost solicitaţi telefonic să intervină la acest caz .Salvatorii montani s-au deplasat la locul mai sus menţional l-au preluat pe turistul supraponderal  şi l-au transportat cu ATV-ul din dotare, acesta din urmă ajungând în zona Peştera în condiţii de siguranţă.

  Atac  de panică în Peştera Ialomiţei

 O turistă în vârstă  de 19 ani a ales  să viziteze Peştera Ialomiţei.Vizita în peşteră a avut un final neplăcut pentru tânără, suferind un atac de panică . Pentru a nu se agrava starea de sănătate tânăra a cerut  ajutor salvamontiştilor dâmboviţeni .A mers la Refugiul Salvamont Peştera unde  a fost stabilizată.

Copil accidentat în masivul  dâmboviţean Bucegi

 O clipă de neatenţie poate costa viaţa .Neatenţia îi putea fi fatală unei fetiţe de 9 ani .Copila  se afla în vacanţă la munte  cu părinţii şi a suferit  răni grave după ce s-a accidentat,cel mai probabil  lăsată nesupravegheată, fetiţa a căzut. Alerta în acest caz s-a dat  în urma unui apel telefonic venit din partea dispeceratului national Salvamont .Salvatorii montani s-au deplasat în zona  Padina lunde fetiţa  de 9 ani ce suferise un traumatism toracic şi unul facial şi care întâmpina dificultăti în  respiraţie. Fetiţa a fost stabilizată şi ulterior s-a solicitat o ambulanţă cu care a fost transportată  la spital.

 Temperatura scăzută i-a pus viaţa în pericol unei tinere

  O turistă de 18 ani şi ea a avut nevoie de ajutorul salvamontiştilor.În urma unui apel telefonic venit din partea Dispeceratului National  s-au deplasat în zona Padina  la o turistă în vârstă de 18 ani ce acuza dureri puternice în zona cutiei toracice şi întâmpina dificultăti în respiratie. Tânăra a fost adusă la sediul alvamont unde a primit îngrijiri medicale.Un  alt turist s-a prezentat la Refugiul Salvamont Peştera pentru a putea beneficia de îngrijiri medicale. Turistului îi intrase în talpa piciorului stâng un cui de aproximativ 10 cm. Turistul  a fost stabilizat şi trimis către cea mai apropiată unitate spitalicească pentru efectuarea vaccinului Antitetanos. VIDEO

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google