JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Patru maşini au fost avariate de un acoperiş smuls şi mai multe străzi au fost inundate în Târgovişte

Autor:

Data: 15 iulie 2014, 21:07

După temperaturi destul de ridicate , marţi după-amiază  furtuna s-a abătut asupra Târgoviştei.  30 de minute de vijelie au fost suficiente ca un acoperiş de bloc să fie  smuls, iar  patru autovehicule – avariate. Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au  intervin pentru sprijinirea populaţiei.

Patru maşini au fost avariate  de un acoperis smuls  şi mai multe străzi au fost inundate în Târgovişte după o ploaie de numai 30 de minute.    Oamenii spun că cerul s-a întunecat dintr-o dată . De asemenea, un copac a  fost doborât de vijelie însă din fericire nu a creat pagube. 
E jale mare în satele lovite de urgii
Dacă la oraş românii se plâng că vremea capricioasă le-a stricat concediile sau că ţânţarii s-au înmulţit peste măsură, în zona rurală a ţării oamenii au probleme legate de existenţa de zi cu zi.Legumele fie au putrezit în pământul îmbibat de apă, fie au fost culcate la pământ de vijelii. Pomii fructiferi şi viţa-de-vie au fost afectate la rândul lor de ploi. Singura mângâiere a ţăranilor e speranţa în recolte bogate de porumb şi de grâu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google