JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Şapte elevi dâmboviţeni au luat 10 pe linie la Bacalaureat.În Dâmboviţa, procentul de promovabilitate, înainte de contestaţii este de 50,63%

Autor:

Data: 8 iulie 2014, 10:37

În Dâmboviţa au reuşit să obţină 10 pe linie şapte elevi: patru din Târgovişte şi trei  din Pucioasa. Alexandru şi Liviu sunt doi dintre elevii de 10 din Dâmboviţa, care au absolvit Colegiul Naţional Ienăchiţă Văcărescu din Târgovişte. Primul vrea să urmeze cursurile Facultăţii de Automatică din Bucureşti.Liviu a fost acceptat deja la o University College London. Speră ca într-o zi să revină în ţară, dacă va avea o motivaţie. Procentul de promovabilitate, înainte de contestaţii, este în Dâmboviţa, de 50,63%. Faţă de alţi ani nu există  licee cu procent de promovabilitate zero, ba chiar cifra a crescut cu patru procente faţă de 2013.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google