JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Doi turiști care s-au rătăcit în Masivul Bucegi, au fost găsiți de jandarmii montani

Autor:

Data: 18 iunie 2014, 13:14

Astăzi, 18 iunie a.c., în jurul orelor 10.25, în urma unei solicitări telefonice, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Peștera, a plecat în căutarea a două persoane care s-au rătăcit în Masivul Montan Bucegi.
Cei doi turiști, un bărbat și o femeie, în vârstă de 25 de ani, erau din județul Bacău și plecaseră pe un traseu montan din Munții Bucegi, intenționând să ajungă în localitatea Sinaia. La un moment dat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile (ceață și ploaie), aceștia au rătăcit traseul și au solicitat sprijinul jandarmilor montani.
În urma acțiunii de căutare, cei doi turiști au fost găsiți de jandarmii dâmbovițeni în zona „Blana” din Masivul Bucegi. Aceștia au fost preluați de jandarmii montani și conduși până în zona „Cota 1000”.

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 sau numărul unic de urgenţă „112” pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google