JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Un bărbat care plecase în pădure să culeagă ciuperci s-a rătăcit și a fost găsit de jandarmi

Autor:

Data: 17 iunie 2014, 15:34

Astăzi, 17 iunie a.c., în jurul orelor 08.30, în urma unui apel telefonic prin S.N.U.A.U. “112”, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița a plecat în căutarea unui bărbat care se rătăcise în zona împădurită din apropierea localității Șuța-Olteni, județul Dâmbovița.
Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, plecase de dimineață în pădure să culeagă ciuperci și, la un moment dat, și-a dat seama că s-a rătăcit.
În aceste condiții, cel în cauză a apelat Sistemul Național Unic al Apelurilor de Urgență “112”, iar un echipaj de jandarmi a plecat imediat în căutarea acestuia.
În urma acțiunii de căutare, bărbatul a fost găsit de jandarmi și a fost condus înafara zonei împădurite, în prezent fiind înafara oricărui pericol.

Persoanele aflate în dificultate pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google