JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE ÎN TÂRGOVIŞTE – Pe Bulevardele Unirii şi Tudor Vladimirescu cu Brătianu, se va circula mai greu din cauza lucrărilor stradale !

Autor:

Data: 1 iunie 2014, 13:44

Autorităţile târgoviştene au luat decizia ca traficul rutier pe  Bulevardele Unirii şi Tudor  Vladimirescu cu Brătianu, aflate în şantier, să fie restricţionat  parţial sau în unele locuri total . Decizia a venit în urma discuţiilor cu constructorul, pentru ca astfel lucrările de reabilitare şi modernizare  la PIDU A şi PIDU B să se desfăşoare fără piedici. Luni,2 iunie de la primele ore ale dimineţii se va întrerupe în totalitate, timp de o săptămână circulaţia pe tronsonul  de drum  cuprins între sensul giratoriu de la Bulevardul Castanilor  şi sensul giratoriu de  la Tudor Vladimirescu. S-au stabilit şi rute ocolitoare .De marţi,3 iunie  începe chinul  şi de la intersecţia cu Bulevardul Castanilor  până la intersecţia cu Lct.Stancu Ion .Pe tot acest tronson  care măsoară 1,2 km circulaţia va fi restricţionată de la patru benzi la două benzi .Restricţii vor fi şi pe  Bulevardul Unirii.Mai clar, de la Restaurantul Vatra  şi până la Redacţia Ziarului Dâmboviţa ,tronson ce măsoară 1,5 km, traficul se va restricţiona de la patru benzi la două benzi:„De mâine ne aşteaptă o vară foarte fierbinte şi foarte aglomerată din punct de vedere al administraţiei… A venit vremea marilor schimbări care se va întâmpla în municipiul Târgovişte… O să avem aproximativ două luni de zile  în care fac apel la toţi cetăţenii  municipiului Târgovişte să înţeleagă efortul pe care-l face echipa primăriei municipiului Târgovişte … Aşadar de mâine, urmează să se intre şi să se lucreze  pe două mari artere ale municipiului Târgovişte … Apelez la înţelegerea riveranilor de pe Unirii,Tudor  Vladimirescu şi Brătianu ca începând de mâine ,2 iunie ,timp de două luni să nu-şi mai lase parcate maşinile  pe aceste artere  deoarece se lucrează  şi se va lucra continuu… O să avem două mari  bulevarde unde circulaţia va fi blocată parţial ,şi pe Unirii şi Tudor  Vladimirescu de la patru benzi la două benzi .O să avem tronsoane de drum blocate total acolo unde sunt lucrări ample… ”a afirmat Gabriel Boriga.Aceste măsuri vor fi valabile doar pe durata lucrărilor importante, timp de două luni , au precizat responsabilii. Până la termenul stabilit, se doreşte finalizarea în mare parte a modernizării infrastructurii rutiere . VIDEO

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google