JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Titu va avea un stadion ca la Chiajna. Viceprimarul oraşului Titu, Vlad Oprea sfătuit de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu să construiască un stadionul de tipul celui de la Chiajna

Autor:

Data: 22 mai 2014, 10:47

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a făcut o vizită de lucru şi la Titu. fotbal
A mers la Stadionul orășenesc și a inspectat Baza sportivă de la Hagioaica. Președintele F.R.F. a discutat cu viceprimarul Vlad Oprea, abordând mai multe subiecte, primordial fiind cel legat de construirea noului stadion cu 7.000 de locuri, pe actuala locație, pe care autorităţile doresc să-l omologheze pentru Liga I.După o serie de discuţii preşedintele FRF,Răzvan Burleanu i-a sugerat viceprimarului Vlad Oprea să construiască un stadion asemănător cu cel de la chiajna.Deja autorităţile locale de la Titu au trimis proiectantul la Chiajna să vadă stadionul. La Titu s-au discutat şi alte subiecte legate de susținerea pentru grupele de fotbal de copii și juniori ale A.C.S. Urban Titu și sprijinul pentru înființarea claselor cu program de fotbal în cadrul celor două licee din oraș.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google