JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Decontarea transportului cadrelor didactice din Dâmboviţa o problemă adusă în atenţia ministrului Educaţiei, Remus Pricopie

Autor:

Data: 15 mai 2014, 21:17

Prezent în judeţul Dâmboviţa,ministrul Remus Pricopie a avut o întâlnire şi cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean şi profesorii din judeţ dar şi cu o parte dintre primari.Cei prezenti au avut posibilitatea să îi solicite ministrului Educaţiei lămuriri cu privire la priorităţile sistemului de învăţământ din România. Prezent în sală , directorul de la Şcoala din Glodeni ,profesorul Liviu Stoica i-a cerut ministrului Educaţiei să găsească o rezolvare în ceea ce priveşte decontarea navetei pentru profesori . Decontarea navetei la momentul de faţă se face din finantarea complementară iar directorul de la Glodeni i-a sugerat domnului ministru ca decontarea să se facă din finanţarea de bază, potrivit Legii bugetului de stat. Minstrul Educaţiei a răspuns la subiect şi a subliniat două aspect pe care le are în vedere pentru soluţionarea acestei probleme. La acest moment,concret primarii au obligatia legală de a deconta naveta cadrelor didactice însă mulţi refuză acest lucru. Edilul de la Niculeşti,Dorinel Soare l-a rugat în mod expres pe ministru să rezolve problema decontării navetei pentru profesori.Până la data de 1 septembrie 2014 minstrul Educaţiei a dat asigurări că se va găsi o soluţie.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google