JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Sorana Cîrstea aduce al treilea punct cu Serbia şi califică România în Grupa Mondială II

Autor:

Data: 20 aprilie 2014, 21:51

Week-end excelent pentru echipa de Cupa Fed a României, care a învins Serbia în play-off-ul pentru calificarea în Grupa Mondială II, scor 3-1!
După 19 ani, România revine în Grupa Mondială II a Cupei Fed. Fetele noastre au reuşit să tranşeze play-off-ul cu Serbia după numai 4 meciuri şi au obţinut o victorie istorică pe zgura de la Arenele BNR. Totul a început sîmbătă cu un succes extraordinar al Soranei Cîrstea în faţa Anei Ivanovici, 3-6, 6-1, 6-2, şi a continuat astăzi, cu alte două succese memorabile.

A fost mai întîi rîndul Simonei Halep, care a avut de disputat două meciuri într-o singură zi. Vremea n-a ţinut ieri cu ea, meciul cu Bojana Jovanovski fiind oprit la scorul de 3-1. Cel mai bine clasată româncă, locul 5 WTA, a început însă a doua zi a play-off-ului în forţă, învingînd-o fără drept de apel pe sîrboaica. După un prim set tranşat rapid, Halep s-a desprins imediat şi în actul secund. Adversara ei a egalat pe final, 4-4, însă n-a putut face faţă jocului Simonei, care a închis meciul în următoarele două game-uri.

Halep a avut la dispoziţie o oră de pauză pînă la meciul cu Ana Ivanovici, însă oboseala şi-a spus cuvîntul. După un început bun, cînd a condus cu 3-2, Simona a pierdut 6 game-uri la rînd. A revenit în setul secund de două ori după ce Ivanovici se distanţase la 2-0 şi 5-4, însă s-a ajuns la tie-break. Mai norocoasă şi mai odihnită, sîrboaica s-a impus cu 7-2 şi a obţinut primul punct pentru echipa sa.

Sorana, din nou decisivă
A urmat al patrulea meci de simplu. Sorana Cîrstea a intrat încrezătoare pe teren în meciul cu Bojana Jovanovski, a cîştigat rapid primul set, 6-3, şi s-a distanţat imediat la 5-3 în actul secund. N-a reuşit să închidă însă meciul, a ratat două mingi de meci, iar adversara ei a revenit şi a dus setul în prelungiri. Sorana a servit din nou pentru a închide partida, însă şi de această dată sîrboaica a revenit, egalînd după 8-6 în tie-break.

Decisivul a fost însă la discreţia Soranei, care a beneficiat din nou de mingi de meci la 5-3, chiar pe serviciul Bojanei Jovanovski. Abia la a şasea încercare, Cîrstea a închis meciul şi a asigurat revenirea României între primele 16 echipe ale tenisului feminin.

Rezultatele play-off-ului
Sorana Cîrstea – Ana Ivanovici 3-6, 6-1, 6-2
Simona Halep – Bojana Jovanovski 6-2, 6-4
Simona Halep – Ana Ivanovici 3-6, 6-7(2)
Sorana Cîrstea – Bojana Jovanovski 6-3 6-7(7) 6-3
Irina Begu/Monica Niculescu – Jovana Jaksici/Nina Stojanovici

Sursa: http://www.gsp.ro/

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google