JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

DJ 712A Izvoare – Pietrari – Bărbuleţu- Râu Alb la un pas să fie înghiţit de alunecările de teren. LDP a intervenit în regim de urgenţă

Autor:

Data: 19 aprilie 2014, 17:49

Comunele Bărbuleţu şi Râu Alb sunt în pericol de izolare şi asta datorită faptului că o porţiune din DJ 712A Izvoare – Pietrari – Bărbuleţu- Râu Alb, chiar la intrarea în Râu Alb a fost afectat de alunecările de teren determinate de creşterea debitului Râului Alb. Autorităţile judeţene împreună cu reprezentanţii de la LDP au intervenit imediat să stopeze alunecările de teren şi totodată au acţionat cu utilajele pentru a a consolida DJ 712A pentru a nu se surpass.S-au băgat trei basculante de balastru . Directorul de la LDP, Alin Manole şi vicepreşedintele CJ, Ioan Marinescu ne-au declarat că situaţia a fost remediată de moment,evoluţia fenomenelor natuale în zona este monitorizată iar de luni în zona trebuie să se găsească o soluţie de finanţare pentru ample lucrări de stabilizare a malului, de regularizare a albiei Râului Alb, precum şi de refacere a porţiunii deteriorate din DJ 712A, şi lucrări menite stă stopeze alunecările de teren. Probleme cu acest drum au fost şi în anul 2010 când fenomenele meteo extreme au determinat umflarea cursurilor de apă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google