JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Mircea Constantin propus director general interimar la Compania de Apă . Daniela Popa,Valentin Goicea şi Cătălin Chiru ,membrii interimari în Consiliul de Administrație de la Compania de Apă

Autor:

Data: 7 aprilie 2014, 14:41

Preşedintele CJ Dâmboviţa ,Adrian Ţuţuianu i-a convocat pe cei 70 de edili  care fac parte din ADI Apă de a participa la Adunarea Generală a Asociaţiei .Deşi ora de întâlnire  a fost 9:00  o parte dintre edilii dâmboviţeni s-au cam lăsat aşteptaţi de conducerea judeţului, reprezentată de preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu  şi administratorul public al judeţului – Alexandru Oprea. După trecerea sfertului academic de aşteptare a primarilor, s-a intrat, în ordinea de zi . Preşedintele CJ şi al ADI Apă a tunat şi fulgerat la adresa primarilor care nu respectă ora întâlnirilor , după care a ţinut să le facă câteva precizări  strict legate de investiţiile pe care le au în localităţi .În primul rând s-a referit  la banii pe Ordonanţa 28/2013 care au fost primiţi de la Guvern şi distribuiţi către localităţi.Adrian Ţuţuianu le-a spus   edililor că banii primiţi pe Ordonanţa 28/2013 trebuie cheltuiţi până în luna iunie cel târziu altfel  judeţul Dâmboviţa riscă   la următoarea rectificare banii necheltuiţi să fie luaţi iar în semestrul II Dâmboviţa este posibil să poată avea acces la sume suplimentare.Totodată primarilor li s-a vorbit şi  despre POR 2007-2014 ceea ce înseamnă proiecte în şcoli . Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu, nu a pierdut prilejul de a-i avertiza din nou pe primari că se lasă pe tânjală la atragerea fondurilor europene. Totodată,  Adrian Ţuţuianu a ţinut să sublinieze că banii europeni nu se dau pentru investiţii noi, ci doar pentru continuarea reabilitărilor de şcoli rămase nefinalizate din anii anteriori. Doar trei  primării (din 40 posibile) au depus documentaţia pentru continuarea reabilitărilor în şcoli, este vorba despre Voineşti,Moreni şi Cojasca. 16 aprilie este ultima zi de depunere a dosarelor.Edililor  prezenţi în sală şi  s- a  mai vorbit şi despre  situaţia proiectelor pe cămine culturale de la Compania Naţională de Investiţii, nouă la număr în judeţul nostru
 ADI Apă a  votat în unanimitate proiectele de pe ordinea de zi
Pe  ordinea de  la Adunarea Generală a ADI Apă,  preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a solicitat aleşilor locali avizul pentru mai multe probleme  privind  situaţia de la Compania de Apă  Târgovişte  dar şi probleme privind ADI Apă  . În unanimitate toţi cei prezenţi au fost de acord cu avizul solicitat .În primul rând  membrii ADI Apă au  votat în unanimitate aprobarea şi semnarea planului de investiţii pe tremen lung –alimentare  cu apă şi apă uzată ,în conformitate cu ghidul de finanţare a proiectelor în cadrul axei prioritare 1A, a POS MEDIU II. Cu unanimitate de voturi  membrii ADI Apă l-au împuternicit pe preşedintele ADI Apă  să sesizeze CLM Târgoviște privind revocarea  Hotărârii 63 din 28 martie  prin care consilierii municipali au votat revocarea membrilor Consiliului de Administrație de la Compania de Apă.  Adrian  Ţuţuianu a spus că Hotărârii 63 din 28 martie  prin care consilierii municipali au votat revocarea membrilor Consiliului de Administrație de la Compania de Apă este nelegală întrucât CLM Târgoviște ar fi trebuit să solicite convocarea  ADI Apă   care să dea un aviz cu privire la revocarea membrilor Consiliului de Administrație de la Compania de Apă după care se mergea cu un proiect de hotărâre în Consiliul Local.Mai mult votul consilierilor trebuia să fie secret  însă el a fost deschis. Tot cu unanimitate de voturi membrii ADI Apă    au împuternicit pe preşedintele ADI Apă   să sesizeze prefectul judeţului Dâmboviţa privind legalitatea Hotărârii 63 din 28 martie a CLM Târgoviște şi totodată preşedintele ADI Apă    a fost împuternicit să facă acţiune în instanţă privind  revocarea membrilor Consiliului de Administrație de la Compania de Apă de către CLM Târgoviște.
Daniela Popa,Valentin Goicea şi Cătălin Chiru ,membrii interimari  în Consiliul  de Administrație de la Compania de Apă
Consiliul de Administrație de la Compania de Apă a fost reîntregit, prin numirea  a trei membrii interimari alături de cei patru care au rămas  pentru ca activitatea să nu fie perturbată. Daniela Popa,Valentin Goicea şi Cătălin Chiru au fost desemnaţi membrii interimari  prin votul membrilor ADI Apă .
Gabriel Grozavu noul preşedinte al ADI Apă .
Vicepreşedintele CJ Dâmboviţa, Gabriel Grozavu  a fost votat în unanimitate să reprezinte judeţul Dâmboviţa în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Dâmboviţa”.Prin urmare noul preşedinte al ADI Apă este Gabriel Grozavu .
Mircea Constantin propus director general interimar la Compania de Apă
Mircea Constantin este propunerea ADI Apă de a  prelua interimatul la Compania de Apă Târgovişte .Adrian Ţuţuianu a ţinut să precizeze că Mircea Constantin este fostul director de la UPET  iar în perioada  2005-2007  a fost secretar de stat  la Ministerul Economiei .În ADI Apă s-a mai votat  primirea de noi membrii şi anume comunele Odobeşti şi Cornăţelu .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google