JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

„Jandarmul Anului ” a fost desemnat plutonierul major Alexandru Petre Stan, de la Inspectoratul de Jandarmi Dâmbovița

Autor:

Data: 4 aprilie 2014, 10:07

Viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a participat, joi, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, la aniversarea a 164 de ani de la înfiinţarea primului regiment de jandarmi. Cu această ocazie, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a acordat titlul onorific de „Jandarmul Anului” plutonierului major Alexandru Petre Stan din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa. Subofițerul a salvat, pe 27 februarie, anul acesta, o fată de 16 ani de un individ care intrase peste ea în casă și a încercat să o violeze.
JANDARMUL ANULUI – plutonierul major Alexandru Petre Stan
În dimineaţa zilei de 27 februarie a.c., în jurul orei 5.00, în timp ce se afla în locuinţa sa, situată în oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa, plutonierul major Alexandru Petre Stan, subofiţer operativ în cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere şi Ordine Publică Răcari, Secţia Jandarmi Tărtăşeşti din I.J.J. Dâmboviţa, a fost alertat de strigătele de ajutor ale unei tinere aflată singură acasă într-un apartamentul vecin. Subofiţerul jandarm a anunţat telefonic Poliţia Oraşului Titu şi a intervenit prompt imobilizând un bărbat suspect care tocmai ieşise din apartamentul de unde se auzeau strigatele. În urma verificărilor efectuate ulterior, s-a stabilit că individul este cunoscut cu antecedente penale, fiind prezentat Judecătoriei Răcari, cu propunere de arestare preventivă pentru infracţiunile de tentativă de viol şi violare de domiciliu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google