JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan :”Lipsa de comunicare şi lipsa de reacţie oportună principale reproşuri pentru Compania de Apă în cazul de la Aninoasa

Autor:

Data: 27 martie 2014, 14:56

Peste 90 de localnici din Aninoasa printre care şi copii au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au băut apă din reţeaua Companiei de Apă  Târgovişte  Dâmboviţa. Deja în zonă mai multe cisterne de apa potabilă au ajuns iar  jandarmii, pompierii şi  voluntarii de la  Crucea Roşie distribuie apă potabilă . Primăria din Aninoasa a înştiiţat populaţia  să nu mai consume apa de la reţeaua publică . Inspectorii DSP prelevează probe  în continuare pentru a stabili calitatea apei.  Acest incident nedorit dar şi neplăcut a creat foarte multe opinii în rând autorităţilor locale,judeţene dar şi în rândul politicienilor.Președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan în calitate  de consilier local al PSD  în Consiliul Municipal Târgovişte  a ţinut să-şi exprime un punct de vedere  cu privire la incidentul de la Aninoasa.Social-democratul  a spus că este regretabil că se întâmplă aşa ceva  în  anul 2014,o situaţie destul de gravă fiind pusă în pericol sănătatea populaţiei.Mai  mult,  președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan a spus că  ceea ce reproşează conducerii Companiei de Apă  este lipsa de comunicare, lipsa de reacţie  oportună în momentul în care s-a cunoscut situaţia de la Aninoasa:”Este clar pentru toată lumea că la Compania de Apă s-a greşit .Situaţia în discuţie este deosebit de gravă, de aceea se impun decizii pe măsură. În momentul în care se pune în pericol sănătatea oamenilor, motivaţiile, indiferent de natura acestora, sunt lipsite de relevanţă.Unica modalitate concretă de a preveni pe viitor astfel de incidente constă în stabilirea clară a cauzelor şi în eliminarea lor. Vreau sa îmi exprim în mod sincer deplina solidaritate și compansiune pentru toţi cei care au avut de suferit de pe urma acestei situaţii, cu precizarea că indignarea lor este cât se poate de îndreptăţită… Vineri  are loc o şedinţă la CLM Târgovişte şi acolo voi solicita Companiei de Apă  ca în termen de trei zile  să ne prezinte un raport complet  legat de acest incident şi totodată să ne prezinte şi fişele posturilor  pentru a afla clar cine a avut atribuţii în gestionarea acest situaţii”, a afirmat Cristian Stan, președintele PSD Târgoviște. Clar , președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan a spus că   persoanele care au avut obligaţia de a gestiona acestă situaţie  nu mai au ce să caute la Compania de Apă Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google