JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Licitaţiile pentru lucrările la reţelele de apă şi canalizare de la Găeşti şi Titu contestate

Autor:

Data: 6 martie 2014, 11:05

  Preluate în iulie 2013 de noua conducere a Companiei de Apă  într-un stadiu de realizare de 16%, astăzi, lucrările pe programul cu finanţare europeană POS Mediu 1 „Extinderea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare” au ajuns să fie realizate în procent de 50,4 %.  La Târgovişte stadiul realizării lucrărilor de reţele de apă este de 87%. 140 de milioane de euro,aceasta este valoarea  proiectul care  vizează modernizarea, extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi canalizare, staţii de epurare în municipiile Târgovişte şi Moreni, precum şi alte patru oraşe Fieni, Titu, Găeşti şi Pucioasa.   În Titu şi Găeşti nu s-a lucrat aproape nimic, firmele care au câştigat iniţial licitaţia au luat sume mari de bani ca avans fără a efectua lucrări. Contractele au fost reziliate şi acum a fost organizată altă licitaţie, care însă a fost contestată. ”Sunt în contestaţie două licitaţii, lucrările de reţele de apă şi canalizare de la Titu şi Găeşti. Sperăm ca până la sfârşitul săptămânii viitoare să se rezolve şi aceste contestaţii. ”, a afirmat directorul Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, Dorin Staicu. La Titu au participat la licitaţie cinci firme, iar la Găeşti 12 firme.  Proiectul de extindere şi modernizare a sistemului de alimentare cu apă demarat de Compania de Apă Dâmboviţa va rezolva problema alimentării cu apă şi a canalizării în mediul urban. De acest proiect vor beneficia aproximativ 170.000 de dâmboviţeni. Proiectul a demarat în 2010 şi avea termen de finalizare decembrie 2014.
Ioan Ţuţuianu director general adjunct al Companiei de Apă
Fostul viceprimar al municipiului Târgovişte, social-democratul Ioan Ţuţuianu, este noul director general adjunct al Companiei de Apă. Acesta a ales să renunţe la funcţia din administraţia publică târgovişteană şi să se întoarcă la  Compania de Apă societate în cadrul căreia a activat peste 32 de ani şi unde crede că îi este locul în continuare. Ioan Țuțuianu se va ocupa de partea de exploatare:„M-am întors la Compania de Apă unde am lucrat 32 de ani. Eu mă voi ocupa de tot ce înseamnă partea de exploatare şi anume de toate obiectivele de alimentare cu apă şi staţiile de canalizare din toate centrele, inclusiv Târgovişte. Probabil că mi-au fost încredinţate aceste atribuţii, având în vedere şi faptul că în marea lor majoritate le cunosc. Cunosc atât sistemele de alimentare cu apă, cât şi staţiile de epurare, care sunt în momentul de faţă într-un proces de modernizare şi extindere, în special în oraşe”, a afirmat  Ioan Ţuţuianu.Conf.univ. Alexandru Istrate este unul dintre cei mai renumiţi specialişti în domeniul hidrologiei, doctor în geologie a fost cooptat  în calitate de consultant şi  lucrează cu jumătate de normă în cadrul Companiei de Apă.
  

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google