JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Tănără de 27 de ani a furat din altarul Bisericii din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Autor:

Data: 18 ianuarie 2014, 15:13

O femeie, în vârstă de 27 de ani din localitatea dâmboviţeană Ciocăneşti, este cercetată de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat . Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie a fost surprinsă de către dascălul unei bisericii din municipiul Târgovişte, în timp ce sustrăgea mai multe bunuri din altar.Necugetata faptă s-a petrecut la Biserica din curtea  Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Femeia de 27 de ani din Ciocăneşti venise la spital unde avea fetiţa de numai 1 an şi jumătate internată.Profitând de neatenţia celor din Biserică ,femeia a intrat în lăcaş sub pretextul să se închine şi totodată a pătruns pătruns în altarul bisericii, de unde a sustras două carduri bancare, o sumă de bani şi documente de identitate, ce aparţineau preotului.

Când a vrut să fugă a fost surprinsă de dascălul bisericii care imediat a dat alarma şi împreună cu oamenii din curtea spitalului a reuşit să pună mâna pe hoaţă.Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au condus-o pe femeie la audieri:”O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit că, femeia, de 27 de ani, din localitatea Ciocăneşti, a pătruns în altarul bisericii, de unde a sustras două carduri bancare, o sumă de bani şi documente de identitate, ce aparţineau preotului.Femeia a fost condusă la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri, pe numele acesteia fiind întocmite acte premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat agent Adelina Torcică,purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google