JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Moş Crăciun a venit cu daruri şi necuvântătoarele de la Gradina Zoologică din Târgovişte

Autor:

Data: 25 decembrie 2013, 11:46

Moş Crăciun nu a venit cu daruri numai la copiii cuminţi, anul acesta, bătrânelul cu barbă albă , a trecut şi pe la Gradina Zoologică din Târgovişte şi nu ca să se plimbe ci ca să lase daruri necuvântătoarelor care vieţuiesc aici. Fructe, legume, dulciuri peşte şi carne , toate proaspete , frumos amblate în cutii. Animalele s-au bucurat nespus precum copii în momentul în care au deschis cutiile cu daruri.
Maimuţele, tigrii, urşii sau nutrii au fost printre cele mai fericite la vederea cutiilor pline de bunatăţi. Animalele au profitat de temperaturile ridicate şi s-au desfatăt cu darurile primite. Ingrijitorii spun că în perioada rece acordă o mai mare atenţie chiriaşilor de la zoo , aceştia având nevoie de multe vitamine.
Cel mai bine se simt în acestă perioadă urşii, zimbrul sau caprele de munte. Maimuţele, leii sau tigrii nu ies din cuşti decât atunci când primesc hrana şi sunt o bucurie pentru vizitatorii , care sunt aşteptati începând de astăzi la Gradina Zoo din Tărgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google