JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. „Rinocerii ” , un spectacol de excepţie la Târgovişte

Autor:

Data: 22 decembrie 2013, 17:46

„Rinocerii ” , un spectacol de excepţie semnat de Ştefanis Lupu după piesa de teatru scrisă de Eugen Ionesco. Elevii de la Şcoala Populară de Arte “Octav Enigărescu”-Teatrul ”After Hours”din Târgovişte sunt tare talentaţi şi sâmbătă,21 decembrie de la ora 18:00, au pus în scenă un spectacol pe cinste, care a captat atenţia spectatorilor şi i-a transpus într-o altă lume. Regia şi scenografia realizată de Stefanis Lupu, împreună cu entuziasmul “micilor actori” a adus în premieră un spectacol unic.Piesa de teatru „Rinocerii ” a avut loc la Clubul Studenţilor din Târgovişte, iar intrarea a fost liberă. Micii actori au înţeles foarte bine şi s-au implicat, cu fanatism, în descoperirea şi redescoperirea celor mai virulente aspecte ale rinocerilor. „Rinocerii” (titlul original în franceză Rhinocéros), este o piesă de teatru scrisă de Eugen Ionescu în 1959. Este considerată una dintre lucrările cele mai remarcabile ale teatrului absurd.Pe durata celor trei acte, locuitorii unui mic oraș francez sunt transformați în rinoceri. Figura principală a piesei, Berenger, un om obișnuit și simplu, de multe ori subevaluat și criticat pentru dependența sa de alcool, se dovedește a fi singurul om care nu face parte din această metamorfoză. Eroul principal al piesei, Beranger, este singurul care, într-o lume unde toți cei din jurul său se transformă rând pe rând în rinoceri, rămâne păstrător al valorilor umanității. Deși transformarea oamenilor în rinoceri este anormală, prin proporțiile pe care le ia, acest fenomen ajunge să fie sinonim cu normalitatea și, paradoxal, omul ajunge să fie privit ca o ciudățenie. Lorelei în vârstă de 11 ani care a intrepretat rolul lui Daisy – un copil cu totul şi cu totul special, care, în ciuda unor dizabilităţi, înfruntă cu mare curaj încercările vieţii şi are rezultate speciale în domeniul artelor a avut un mesaj de transmis .
Regia şi scenografia realizată de Stefanis Lupu
Distribuţie: Gospodina – Daria Lupu,Băcăneasa – Maria Braşoveanu,Jean–Ionuţ Alexandru Anghelescu,Berenger-Adrian Ion, Chelneriţa-Maria Pârvu, Fiica Băcănesei-Elena Bălan, Doamna Bătrână-Denisa Tudorache,Logicianul-Radu Alexandru,Patroana Cafenelei – Irina Radu, Daisy-Lorelai Alberta Moşneguţu,Domna Papillon-Ştefana Munteanu,Dudard-Casian Ciurezu,Botarda-Ioana Oană, Doamna Boeuf-Lorena Cocora, Un pompier-Mihnea Găişteanu.
Micilor artişti le urăm în continuare mult succes!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google