JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Prejudiciu de 1.130.000 de lei. Directoarea de la „Şapte Izvoare ”este cercetată pentru evaziune fiscală

Autor:

Data: 11 decembrie 2013, 17:44

În noaptea de marţi spre miercuri în intervalul orar 23:00-03:00, poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor, în colaborare cu reprezentanţi ai I.T.M şi D.S.V.S.A Dâmboviţa, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit. A fost vizată o societate comercială de pe raza comunei Moroeni, cu obiect de activitate producere, îmbuteliere şi comercializare de apă.
În procesul de îmbuteliere şi depozitare a apei plate şi carbogazoase nu au fost respectate condiţiile de igienă şi normele sanitar-veterinare prevăzute de
HG 984/2005.Astfel, reprezentanţii D.S.V.S.A au procedat la sancţionarea contravenţională a reprezentantului societăţii.Totodată, s-a stabilit că o persoană a fost folosită la muncă, fără forme legale.În incinta societăţii, poliţiştii au descoperit cantitatea de 36 264 de litri apă plată şi carbogazoasă, pentru care nu au fost prezentate documente justificative, respectiv fişe de producţie.Prin neevidenţierea în contabilitate a producţiei realizate, s-a creat un prejudiciu aproximat la 1.130.000 de lei.Pe numele reprezentantului societăţii, poliţiştii au întocmit acte premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google