JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Bătrână, în vârstă de 83 de ani, din comuna Petreşti, sat Coada Izvorului, a fost muşcată de mai mulţi câini

Autor:

Data: 7 decembrie 2013, 18:40

O femeie de 83 de ani din localitatea Petreşti a fost transportată sâmbată seara la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti cu multiple muşcaturi de caine, după ce a fost atacată de o haită de patrupede la marginea unei paduri.Vaccinare antirabic Buciumeni Primele date ale politiştilor atată că victima s-ar fi deplasat aproximativ 600 de metri de la locuinţă spre un fond forestier de la marginea satului Coada Izvorului, dar la un moment dat a fost atacată de mai mulţi câini maidanezi, intre care ar fi recunoscut si doi ai unui vecin. Femeia s-a luptat cu animalele si a scăpat de acestea, dar a suferit muscături la mâini, picioare, pe fese si in jurul gatului, fiind transportata succesiv la spitalele din Găesti si Târgovişte.

,, Poliţiştii găeşteni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 83 de ani, din comuna Petreşti, sat Coada Izvorului, a fost muşcată de mai mulţi câini,iar o echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Târgovişte în vederea acordării de îngrijiri medicale.” a declarat purtătorul de cuvant al IPJ Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae.

Ulterior, medicii târgovisteni au decis că gravitatea ranilor suferite de catre femeie impune transportarea cu ambulanţa de la unitatea sanitară din Târgovişte la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, iar poliţiştii caută să stabilească imprejurările in care a avut loc incidentul si să-l găsească si pe bărbatul, vecin cu victima care deţine cei doi câini identificati de către femeie ca fiind in grupul care a atacat-o.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google