JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Doua familii din Răzvad şi Aninoasa îşi cheamă an de ai prietenii pentru a sărbători cum se cuvine 1 Decembrie, acasă

Autor:

Data: 2 decembrie 2013, 10:38

Se pot mândri că sunt adevaraţi români.1 decembrie sarbatorit cu fasole si ciolan la Aninoasa De Ziua Naţionala a României doua familii de damboviteini din localităţile Răzvad şi Aninoasa îşi cheamă an de an prietenii pentru a sărbători cum se cuvine 1 decembrie acasă , cum altfel,decât cu fasole şi ciolan , muzică populară şi ţuică fiartă .Pentru nea Costică Bucur şi Iulian Miricioiu, Ziua Naţionala a României este un prilej de sărbătoare. Alături de ei sunt toţi prietenii şi vecinii care spun că an de an, de Ziua Naţională a României sunt alături de cei mai buni romani. Secretul bucatelor este ştiut doar de gospodine .Cei care vin , sunt impresionaţi de pregările pe care le au gazdele dar mai ales de patriotismul celor doi, un sentiment destul de rar spun ei în zilele noaste.Petrecerea ţine până târziu în noapte .Cei de aici considerându-se cei mai buni români şi speră să se întâlnească la cât mai multe astfel de ocazii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google