JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. „Eu de Crăciun îmi doresc o pungă de orez…de curse!”-Banca de alimente, Crucea Roşie Română

Autor:

Data: 30 noiembrie 2013, 12:01

Astăzi,30 noiembrie, este ziua „Băncii de alimente ”şi drept urmare Crucea Roşie Română organizează campania de strângere de alimente în parteneriat cu reţeaua de hipermarketuri Carrefour din întreaga țară.
Evenimentul Băncii de Alimente al Crucii Roșii are loc la nivel naţional, în toate cele 16 oraşe în care sunt prezente hypermarketurile Carrefour: Şi la Târgovişte ziua de 30 noiembrie este dedicată colectării de alimente greu perisabile destinate persoanelor defavorizate. Proiectul „Banca de Alimente” îşi propune să aducă o bucurie copiilor nevoiaşi cu ocazia sărbătorilor de iarnă, oferindu-le cadourile de care aceştia au mare nevoie: alimente de bază greu perisabile din care vor putea fi preparate mai multe mese.Sub moto-ul „Eu de Crăciun îmi doresc o pungă de orez…de curse!”,campania strângerii de alimente este semnalizată la intrarea în fiecare hypermarket la rafturile de alimente, iar voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa , în calitate de ajutoare ale lui Moş Crăciun îndeamnă clientii magazinelor să doneze alimente greu perisabile în containerele de alimente special amenajate după casele de marcat. Persoanele care fac acest umanitar sunt răsplătite semnificativ de către voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa cu o insignă pe care scrie”Am donat – Hrănim un vis,o lume fără foame. „Programul naţional al Crucii Roșii Române s-a alăturat campaniei internaționale de colectare de alimente care se desfășoară simultan în 8 țări: Argentina, Belgia, Brazilia, Franța, Italia, Polonia, România și Spania în data de 30 noiembrie. Programul Banca de Alimente al Crucii Roșii a luat naştere încă din anul 2009.Dragi dâmboviţeni,fiţi solidari şi puneţi în coşul dumneavoastră de cumpărături un cadou şi pentru cei care nu îşi pot procura hrana singuri .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google