Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Poliţistul care a împuşcat mortal un hoţ, recompensat cu diplomă şi o sumă de bani

Autor:

Data: 29 noiembrie 2013, 17:26

Ziua de 1 Decembrie  are o semnificaţie deosebită pentru câţiva agenţi şi ofiţeri de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, care, pentru merite excepţionale, au fost înaintaţi, înainte de termen, în gradul profesional următor sau au fost premiaţi cu sume de bani.
Ceremonia de avansare în grad a avut loc în sala mare a IPJDâmboviţa , în prezenţa unei numeroase asistenţe.Ordinul de înaintare în grad a fost citit, în cadrul adunării festive, de către şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa , comisarul şef de poliţie Danil Zepişi .Agentul de poliţie Ionut  Gaie, polițistul care a împuşcat un bărbat în vârstă de 33 de ani, prins în timp ce fura plasă metalică de la o societate din Târgovişte, a fost premiat de către conducerea IPJ Dâmboviţa şi  Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, cu o sumă de bani şi o diplomă de merit.
Oamenii legii i-au somat pe cei trei bărbaţi să oprească, însă, întrucât suspecţii au coborât din căruţă şi au fugit, un poliţişt,în persoana  agentului Ionuţ Gaie  a tras un foc de avertisment şi două focuri în plan orizontal, împuşcându-l mortal pe unul dintre hoţi. Promptitudinea  cu care a acţionat poliţiştul a fost apreciată și a primit felicitări din partea tuturor colegilor și a conducerii. Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa , comisarul şef de poliţie Danil Zepişi a afirmat :”Sunt mândru că sunt şeful tău şi vom fi alături de tine ”. 24 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa,  au fost avansaţi  înainte de termen în gradul profesional următor  iar 163 au primit diplome de merit .Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa le urează, în continuare,tuturor poliţiştilor  succes în activitatea profesională, putere de muncă, asigurându-i de un sprijin real pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător atribuţiile ce le revin.

VIDEO. Hoţ împuşcat mortal de un poliţist la Târgovişte

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google