JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Preşedintele CJ Dâmboviţa, nemulţumit de activitatea drumarilor la prima ninsoare

Autor:

Data: 28 noiembrie 2013, 12:02

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa  , Adrian Ţuţuianu , s-a declarat joi,  nemulţumit de reacţia drumarilor la deszăpezirea drumurilor judeţene din Dâmboviţa ,la prima ninsoare . Adrian Ţuţuianu  a atras atenţia firmelor care se ocupă de deszăpezirea drumurilor din judeţ că nu este mulţumit de startul dat pentru deszăpezire. Mai mult, preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a spus că deficienţele majore au fost strict legate lipsa personalului  de permanenţă şi a utilajelor.Firmele care au câştigat prin licitaţie serviciul de deszăpezire pe unele tronsoane de drumuri din judeţ, au declarat un anume număr de utilaje iar când a fost să intervină pentru deszăpezire utilajele au fost mult mai puţine. SC Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa SA, societate aflată în subordinea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, se pare că şi-a îndeplinit cel mai bine atribuţiile la prima deszăpezire. Astfel, în iarna 2013-2014, încadrarea pe nivele de viabilitate a drumurilor judeţene din judeţul Dâmboviţa cuprinde un total de 796,33 km, repartizaţi în 12 baze pentru deszăpezire. Până în prezent , SC Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa SA are asigurată capacitatea de intervenţie pentru un număr de nouă  baze de deszăpezire.Urmează ca în luna decembrie,mai precis pe data de 3, să aibă loc licitaţia de atribuire a contractelor de deszăpezire pentru  DJ 714 Moroeni – Padina, DJ 714A Moroieni-Tabăra Cerbul , Moreni – Valea Lungă – I.L. Caragiale şi Dobra – Cornăţelu – Crevedia:”Sunt nemulţumit de activitatea de deszăpezire a drumurilor judeţene.Am dispus o inspecţie a tuturor bazelor de deszăpezire .Am constatat că în baze nu se găsesc toate utilajele şi nici personalul de permanenţă declarat.Firmele care au câştigat licitaţiile trebuie să respecte contractele.Pot să spun că LDP şi am speranţa că la următoarea ninsoare lucrurile vor intra în normal …Au fost ceva probleme pe în zona montană şi la Bilciureşti.Dar am sunat şi s-au rezolvat…”, a declarat Adrian Ţuţuianu,preşedintele CJ Dâmboviţa.
Rezerve de nisip și sare
Asigurarea cantităţilor necesare de nisip şi sare nu este o problemă .SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA Dâmboviţa are încheiate contracte pentru furnizarea a 30.000 tone de nisip şi a 2.800 tone de sare, în vederea combaterii lunecuşului, poleiului şi gheţii.
 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google