JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Moş Nicolae a venit mai devreme. Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa mai bogat cu patru autosanitare noi

Autor:

Data: 26 noiembrie 2013, 13:10

Parcul auto al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa se îmbogăţeşte cu patru autosanitare nou-nouţe. Acestea vor fi primite, miercuri,27 noiembrie , prin progamul Ministerului Sănătăţii de îmbunătăţire a calităţii serviciilor medicale din ţară. Este vorba despre patru autosanitare de tip B, dintre care una cu tracţiune intergrală, pentru urgenţe,ultraechipate. Astfel, pe lângă cele 60 de maşini ale instituţiei vor mai activa încă alte patru autosanitare pe raza judeţului Dâmboviţa:”Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa va primi ,mâine 27 noiembrie , patru ambulanţe noi.Instituţia a primit documentele prin care se anunţă repartizarea acestora. Este vorba de patru ambulanţe, una 4×4 şi trei 4×2, care au fost repartizate de Ministerul Sănătăţii”, a declarat directorul tehnic al SAJ Dâmboviţa, Ing. Oprescu Virgil Cristian .

Ambulanţele din judeţul Dâmboviţa sunt pregătite pentru iarnă

Dacă în restul ţării, judeţele sunt sub asediul ninsorilor , judeţul Dâmboviţa este încă ferit de căderile masive de zăpadă. Cu toate acestea, Serviciul Judeţean de Ambulanţă s-a pregătit pentru temperaturile scăzute din perioada iernii. Rreprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa spun că nu vor avea problemele cu maşinile de intervenţie. În judeţ există 60 de maşini active la care se adaugămiercuri,27 noiembrie încă patru de la Ministerul Sănătăţii.Maşinile cu care sunt transportaţi pacienţii îndeplinesc toate normele de transport în siguranţă:“Ambulanţele sunt pregătite pentru iarnă, am luat anvelope noi la unele,în procent de 30% iar celelalte aveau de anul trecut. Acestea sunt echipate corespunzător. De fapt noi suntem pregătiţi tot timpul, pentru că nu putem să ne asumăm vreun risc”, a declarat, directorul tehnic al SAJ Dâmboviţa, Ing. Oprescu Virgil Cristian . În ceea ce priveşte instalaţia de încălzire a maşinilor aceasta este verificată tot timpul, deoarece cu ambulanţele mai sunt transportaţi şi nou-născuţi, iar aceştia au nevoie de căldură.Bugetul alocat pentru echipamentele de iarnă ale ambulanţelor se ridică la 30.000 lei pentru tot judeţul Dâmboviţa
Zone cu risc

Din experienţa anilor trecuţi, zonele greu accesibile pentru ambulanţe sunt localităţile din zonele de sud al judeţului.Echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă speră ca autorităţile localeşi cele judeţene să-şi facă treaba şi să deszăpezească toate drumurile pentru ca ambulanţele să ajungă în timp util la cazuri şi să acorde primul ajutor persoanelor cu probleme de sănătate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google