JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ajutor de urgenţă aprobat de consilierii târgovişteni pentru locatarii blocului 56 care a fost afectat de un incendiu

Autor:

Data: 25 noiembrie 2013, 18:06

Locatarii blocului 56, scara D,strada  Moldovei din microraionul 6 al municipiului Târgovişte,reprezentaţi de Asociaţia de propietari nr.175   vor primi un ajutor de urgenţă de 11.141  de lei în urma proiectului de Hotărâre aprobat astăzi,25 noiembrie de către consilierii târgovişteni. Locatarii blocului afectat de un  incendiu acum o săptămână au un motiv de bucurie . După ce au reuşit să îşi repare stricăciunile în mare parte din fonduri proprii, consilierii locali au votat astăzi, 25 noiembrie  acordarea unui ajutor de urgenţă pentru refacerea şi repunerea în funcţiune a instalaţiei de gaze  aferentă imobilului, deoarece aceasta a fost distrusă  de incendiu. O anexă de la parterul imobilului a fost cuprinsă de flăcări şi un fum negru şi înecăcios, a pătruns în apartamentele oamenilor. Locatarii au fost evacuaţi în grabă, iar pompierii s-au chinuit mai bine de o oră să stingă incendiul. După mai bine de o oră, pompierii care au acţionat cu două autospeciale au reuşit să stingă focul.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google