JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Parcul Industrial Priboiu, se vor produce membrane naturale pentru preparate din carne şi produse pentru industria farmaceutică

Autor:

Data: 19 noiembrie 2013, 16:12

La Parcul Industrial Priboiu, odată cu instalarea unei noi conduceri lucrurile au început să intre în normal.Acest lucru a fost subliniat de preşedintele CJ Dâmboviţa , Adrian Ţuţuianu care a făcut o vizită de lucru la Parcul Industrial Priboiu , pentru a sta de vorbă cu un mare investitor. Este vorba de o firmă bucureşteană, SC Marchand SRL, furnizoare de membrane naturale pentru industria cărnii, care a concesionat peste 20.000 de metri pătraţi de teren în incinta Parcului Industrial Priboiu. Contractul de concesiune dintre conducerea Parcului şi societatea comercială din Bucureşti a fost semnat pe 31 mai a.c. În baza contractului, Parcul Industrial – şi implicit Consiliul Judeţean – va primi anual, timp de 49 de ani, o redevenţă de 0,52 euro plus TVA pentru fiecare metru pătrat concesionat de această firmă, iar redevenţa se va indexa în fiecare an cu indicele de inflaţie. Investiţia firmei bucureştene este de 3,5 milioane de euro, lucrările la hală au început  şi se vor finaliza înundeva prin luna iunie, anul viitor . Investitorii promit că în primul an de la inaugurare vor angaja 50 de dâmboviţeni, însă vestea bună este că firma intenţionează să se mute cu toată afacerea de la Măgurele (Bucureşti) la Priboiu, ceea ce înseamnă sute de locuri de muncă şi bani mai mulţi pentru judeţ: “S-a semnat un contract de concesiune pentru suprafaţa de 20.247 metri pătraţi, parcela P6 din incinta societăţii este parcela din spate, aproape de staţia de epurare. Redevenţa pentru cei 20.247 metri pătraţi este de 0,52 euro pe metru pătrat pe an plus TVA, iar durata concesiunii este de 49 de ani. Sunt bucuros că s-a materializat această înţelegere”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.  „Activitatea noastră constă în furnizarea de materii prime pentru industria cărnii, mai exact furnizarea de membrane de porc, de oaie, de vită pentru fabricile de preparate din carne din România. Investiţia noastră e prevăzută a se finaliza în 12 luni de la demarare şi sperăm să începem producţia  în iulie 2014 . În primul an după inaugurare vom avea un număr mediu de angajaţi, raportat undeva la 50 de oameni şi ne gândim să relocăm fabrica noastră de la Măgurele, să o aducem tot aici, în Parcul Priboiu”, a declarat Paul Preduşel, director general SC Marchand SRL.
 Lupta pentru atragerea investitorilor continuă
 După ce a reuşit să aducă primul investitor în Parcul Industrial Priboiu, CJ Dâmboviţa este decis să progreseze şi să atragă mai mulţi investitori în judeţ .Conducerea SC Marchand SRL a anunţat că în Parcul Priboiu va deschide şi o capacitate de lucru în industria farmaceutică .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google