JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

CJ Dâmboviţa a lansat proiectul privind eficientizarea comunicării în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

Autor:

Data: 19 noiembrie 2013, 16:09

ala mare Prefecturii Dâmboviţa a fost gazda conferinţei de presă de lansare a proiectului „Reducerea riscurilor la nivel judeţean printr-o mai bună comunicare în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă”. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007-2013. Obiectivul general al proiectului îl constituie eficientizarea componentei de comunicare a managementului riscurilor la nivelul instituţiilor judeţene cu responsabilităţi în domeniul situaţiilor de urgenţă. Valoarea totală a acestuia este de 1.154.205 lei,cofinanţarea din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa fiind de 23.084 lei. Durata de implementare este de 12 luni.Grupurile ţintă vizate în implementarea acestui proiect sunt: 50 de funcţionari publici beneficiari ai sesiunii de trening dar şi locuitori ai judeţului destinatari ai campaniei de promovare a unui comportament pro-activ şi participativ în situaţii de urgenţă în rândul populaţiei . De asemenea, proiectul se va mai finaliza cu programe de training pentru funcţionarii publici, cu teme precum: „Managementul riscurilor şi al incertitudinilor”, „Procesul decizional în situaţii de urgenţă”, „Proceduri de comunicare în situaţii de criză”, „Standarde operaţionale naţionale şi internaţionale privind managementul situaţiilor de urgenţă”, dar şi două seminarii pe tema egalităţii de şanse şi dezvoltării durabile, o componentă informatică de comunicare publică şi a riscurilor la nivel judeţean.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google