JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

PC şi-a luat gândul de la un post de vicepreşedintele la CJ Dâmboviţa

Autor:

Data: 9 iulie 2013, 10:07

Daniel Constantin a fost prezent, luni, la Târgovişte unde a participat, în calitate de ministru al Agriculturii, la semnarea contractelor de finanţare din ultima sesiune pentru depunerea proiectelor de investiţii pentru Măsura 112 – Instalarea Tinerilor Fermieri,din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Ruralăînsă nu a ezitat să răspundă presei şi la întrebările politice .Preşedintele PC ,Daniel Constantin a declarat  că ACD nu a avut o ceartă cu PNL,ci a fost o constatare a situaţiei din Alianţa de Centru Dreapta ,,si nimic mai mult”,iar Uniunea Social Liberală functionează şi ,,produce rezultate guvernamentale şi asta e cel mai important.:” Funcţionează USL-ul. USL produce rezultate guvernamentale şi asta e cel mai important. Şi miniştrii liberali au rezultate foarte bune, aşa cum aţi văzut proiecte care se implementează, cred că şi miniştrii conservatori au rezultate foarte bune şi miniştrii social-democraţi au rezultate foarte bune.” a declarat preşedintele PC,Daniel Constantin.
Referindu- se la situaţia din Dâmboviţa, Daniel Constantin a mai precizat că poate fi un exemplu despre cum nu a funcţionat ACD. Iniţial, la Dâmboviţa,PC ar fi trebuit să desemneze candidatul la Primăria Târgovişte,iar ulterior s-a negociat ca PNL să desemneze candidatul la primărie,iar liderul PC Dâmboviţa să fie desemnat vicepreşedinte al consiliului judeţean,da inţelegerea nu a fost respectată.,,A trecut un an de zile şi nu s-a întâmplat acest lucru. Sigur că nici nu mai avem această aşteptare, de a avea un vicepreşedinte la CJ . E o degrevare, dacă vreţi, şi pentru noi şi pentru liberali.(…)În ACD Dâmboviţa nu cred că sunt probleme pentru că nu s-au întâlnit, probabil, niciodată. Eu nu mai vreau să fac comentarii suplimentare, pentru că am şi spus că nu avem aşteptări suplimentare. Am făcut o constatare şi eu şi domnul Antonescu şi cu această constatare am închis subiectul. Dar, uite, că poate e bine de dat un exemplu unde nu a funcţionat colaborarea (în ACD, n.r.), la Dâmboviţa.” a mai spus Daniel Constantin.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google